Trammelant in de Ardennen

In deel 4 van deze serie brengen Luuk en Tim de herfstvakantie door in de Ardennen. Er spelen zich raadselachtige zaken af rond Herbeumont, waar de jongens met hun tentje langs de revier de Semois kamperen. Ook nu gaan Luuk en Tim, gezworen vrienden uit groep 7, weer op onderzoek uit. Een vreemde vogel brengt ze op het spoor van twee eigenaardige criminelen. Na een spannende gebeurtenis in het bos weten ze de boeven uiteindelijk in handen van de politie te spelen.

'Wauw, je hebt écht geen spijt als je dit boek gelezen hebt. De jongens beleven allerlei avonturen die spannender en spannender worden! Dank u, René!' (Mats Segers, 12 jaar, Sint-Agatha-Rode, België)

  

'Na alle eerdere belevenissen wéér een mooi verhaal met Luuk en Tim. Ik vind het gaaf dat ze nu een mysterie in de Ardennen oplossen. Het boek is een echte aanrader voor iedereen!' (Lorenzo Punt, 13 jaar, Zwijndrecht, Nederland)

 

'Spannend, interessant en leuk! Ook dit keer heb ik weer genoten van de avontuurlijke Luuk en Tim. Veel plezier allemaal met het lezen van hun opwindende acties in de Ardennen!' (Annemieke Rietberg, boekhandel Hyperion, Zwijndrecht)

 

Verkoopinformatie:

Trammelant in de Ardennen is binnenkort verkrijgbaar. Meer informatie volgt. 

© René Kerkhoven 2012

Alle rechten voorbehouden, inclusief het recht van reproductie in zijn geheel of gedeelten, in welke vorm dan ook.