Stadswandeling Dordrecht

Regelmatig organiseert René Kerkhoven, schrijver van “Deining in Dordrecht”, een stadswandeling langs tien markante plekken uit dit spannende jongensboek. Het verhaal speelt zich grotendeels af  in de historische binnenstad van Dordrecht  en is ook voor volwassenen leuk om te lezen. Op de locaties leest de schrijver een bijbehorend stuk voor uit het boek. Daarnaast vertelt hij tijdens de rondwandeling over de historische achtergrond van de stad. De rondleiding duurt ongeveer anderhalf uur en wordt afgesloten met koffie met gebak in een horecagelegenheid. Daar is gelegenheid tot napraten en signeren. De stadswandeling is interessant voor kinderen en volwassenen, en ook geschikt voor mensen die het boek nog niet gelezen hebben. “Deining in Dordrecht” is sinds half november 2011 in de boekhandel verkrijgbaar. Er zijn inmiddels ruim 1.900 exemplaren van verkocht.

 

 Zie ook de pagina  "Luuk en Tim in de pers" voor een filmverslag van een Stadswandeling met een schoolklas! 

 

Wanneer?

De eerstvolgende stadswandeling staat gepland voor woensdag 22 oktober 2014. Mocht u interesse hebben in een Luuk&Tim-stadswandeling op een andere dag, dan kunt u dat via de contactpagina melden. In overleg kunnen we vervolgens een datum plannen.

Programma:  
Verzamelen: 12:45 - 13:00 uur 
Stadswandeling:  13:00 - 14:30 uur 
Koffie o.i.d. Na afloop 14:30 - 15:00 uur 

 

 

 

 

 

 
Kosten

De kosten voor deelname aan de stadswandeling bedragen €7,50 per persoon. Consumpties zijn voor eigen rekening van de deelnemers.

 

Aanmelden

Deelname dient vooraf aangemeld te worden via de contactpagina op deze website.